Reliart Slovensko, spol. s r.o.
Bratislava

Reliart»Benalmádena:Na predaj apartmány El Higueron/eng.text inside

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg
  • 10.jpg

Rekreačný apartmán na predaj v Málaga

2 spálne, 2 kúpeľne, obytné priestory na 1 podlaží, Interiér: 141m2, Terasy: 43m2, bazén, v blízkosti pláže/pobrežia, pri golfovom ihrisku
neďaleko od obchodov a služieb, Výhľad na more, bazén, hory a prírodu v okolí.

Energia tohto miesta a jemný vánok prenikne do všetkých Vašich zmyslov. Nechajte na chvíľu za sebou starosti a jednoducho si vychutnajte krásy horizontu, ktorý Vám ponúka Váš domov.

Stupa Hills sa snaží splniť všetky potreby, ktoré človek potrebuje na dosiahnutie svojho pravého šťastia. Preto sme našli ideálne miesto na vytvorenie Vášho budúceho domova, v ktorom budete mať pokryté všetky Vaše potreby.

Reserva del Higuerón Privé - ANSAN predstavuje nový projekt, ktorý sa zrodil, aby vytvoril niečo nové, niečo iné, rezidenčný koncept, v ktorom to najdôležitejšie je ponúknuť pokoj a kvalitu života, ktoré si zaslúžite.
Miesto iné ako ostatné, krásne a vysnívané, vybrané ako miesto duchovného ústupu, v ktorom nájdete svoj chrám, duševný i fyzický.

V Stupa Hills nájdete dôvody na začatie pokojnejšieho života. Domy sa nachádzajú vo výbornej oblasti s najlepšími výhľadmi na záliv Benalmádena - na kopci, kde sa nachádza majestátna budhistická stúpa.

Nebude lepší spôsob, ako začať svoje dni, než s nádhernými východmi slnka pri mori na posvätnom mieste s veľkou prírodnou hodnotou a ohromujúcim pokojom. Stupa v Benalmádene je komplex s veľkou duchovnou energiou, ktorá prináša pokoj, ktorý potrebujete.
Skvelé priestory so súzvukom a pokojom tvoria rezidenčný komplex Stupa Hills, kde veľké zelené plochy fungujú ako veľké centrálne srdce, z ktorého sa rodí cirkulujúci systém relaxačných chodníkov, ktoré spájajú všetky domy.
Stupa Hills od Reserva del Higuerón Privé - ANSAN je idylické miesto na bývanie, rezidenčný komplex, kde budete mať to najlepšie vybavenie, ktoré existuje s pevnou konštrukciou a vysoko kvalitnými povrchovými úpravami.

Cena: .............................,-Eur

Naše hodnotenie nehnuteľnosti: *****

______________________________________________

2 bedrooms, 2 bathrooms, living area on 1 level, Built: 141m2, Terrace: 43m2, community swimming pool, close to beach or coast, close to golf
close to shops, Views: sea, pool, mountains and country.

Feel imbued with the energy of the place, the flow of the breezes penetrating your senses, leave behind the worries for a few moments, and simply dedicate yourself to contemplate the beautiful horizon that your home offers you.
Stupa Hills seeks to meet all the needs that a person requires to achieve his/her true happiness. That is why we have located an ideal situation to create your future home, in which you will have covered all your needs and an ideal location to have easy access to all kinds of places of worship and knowledge.

From Reserva del Higuerón Privé - ANSAN we present a new project that is born to create something new, something different, a residential concept where the most important thing is to offer you the peace and quality of life you deserve.
A place different than usual, beautiful and dreamy, chosen as a place of spiritual retreat in which you will find your temple, both mental and physical.

In Stupa Hills you will find the reasons to start a more peaceful life; houses located in a privileged area with the best views of the bay of Benalmadena on the hill where the majestic Buddhist Stupa is located.

There will be no better way to start your days than with beautiful sunrises by the sea in a sacred place of great natural value and overwhelming peace. The Stupa of Benalmadena is a complex with great spiritual energy that will transmit the serenity you need.
Great spaces of great harmony and tranquility make up the residential complex of Stupa Hills, where its large green areas function as a great central heart from which is born a circulating system of relaxing paths that connect all the houses.
Stupa Hills by Reserva del Higuerón Privé - ANSAN is an idyllic place to live, a residential complex where you will have the best amenities that exist with a solid construction and high quality finishes. If you require more information do not hesitate to contact our team for what you need.

Price: ...........................,-Eur

Our rating: *****

Podrobné informácie

vrátane provízie
2
4
3
184 m²
184 m²
firemné
predané
áno - separovaný
lokálny poskytovateľ
vaňa a sprchovací kút
43 m²
tehla
zariadený
exteriérový
plastové

Poloha nehnuteľnosti na mape

Benalmadena, Benalmádena, Málaga, Španielsko

  • Štát Španielsko
  • Kraj Andalucía
  • Okres Málaga
  • Mesto Benalmádena
  • Ulica Benalmadena
  • Druh Rekreačný apartmán - novostavba
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo firemné
  • Kontakt 0903853535
  • Pridané 17. október 2019 09:17 hod

Pre viac informácií kontaktujte

Mgr. Michal Král

Mgr. Michal Král, MBA

konateľ

Hablo españolI speak englishIch spreche deutsch

0903853535

kral@reliart.sk

Maklér má 93 ponúk